Прах и Сол: Битката за Мрак

  • "Битката за Мрак" е интерактивен фентъзи разказ в мрачен средновековен свят. Въпреки че сюжетът е свързан с играта "Прах и сол", това заглавие може да се играе самостоятелно. Изследвайте забравени от бога тъмници, шумни таверни, сенчести улици др. Съберете сведения от заподозрени или ги хванете в лъжа, като използвате своята хитрост. Открийте истината в история пълна с измама.

  • Влез в кожата на лоялния Мандрейк, ефрейтор от Градската стража на Мрак! Заговорници подготвят коварна измяна, целяща да предаде огромния град в ръцете на бунтовника Непокор. Мандрейк ще се нуждае от много хитрост и кураж, за да предотврати падението на Мрак!

  • Богата и не-линейна история, която напомня на ролевата игра „Подземия и Дракони“. Действията ви оформят света, в който се потапяте. Играта се състои от текст и карта на града. На картата може да избираш до кои локации да пътуваш, а текстът на твоята история се "пише" от теб чрез непрекъснатите избори, които трябва да правиш. Всичко това е поднесено с живописните описания на автора на историята - Сикамор Брайт.