Съновидение, Книга-игра на Ужасите

TRANSOMNIA HORROR GAMEBOOK
Трейлър

Екранни снимки

Какво е Съновидение?

"Съновидение Книга-игра на Ужасите" e интерактивно приключение подобно на известните през 90-те години в България книги-игри. В него героят си ТИ!

Вдъхновено от Лъвкрафт

Очаква те едно интерактивно приключение вдъхновено от книгите на Хауърд Лъвкрафт и Стивън Кинг. Така че, скъпи читателю, дръпни добре пердетата, включи нощната лампа и нека късметът бъде с теб, за да достигнеш до края на този твой кошмар...

История

Какво е това непознато усещане? Какво ти се случва? Сънуваш? Да… това е. По-лошото е, че си потънал в един кошмар, от който може да се измъкнеш само ако взимаш правилните решения. Този страховит свят, който те изпълва с ужас, е светът на твоите сънища. Изживей едно приключение, което излиза извън рамките на здравия разум. Опитай се да различиш истината от лъжата, за да избягаш от чудовищата, които твоят собствен сън е създал…”

Произход

Kнигата-игра „Съновидение“ на Емануел Керо е носител на наградата „Yaztromo“ за най-добра книга-игра във Франция за 2010 г. “Yaztromo” e най-големият годишен конкурс за книги-игри, който се провежда вече почти от десетилетие.

Тази книга-игра намери своя път към българския читател благодарение на неуморните хора зад "Сдружение книги-игри", в частност - Николай nixata Гьошев, който освен в ролята на издател влиза и в тази на преводач.

Автор на произведението е Емануел Керо, а илюстратор и автор на кориците е френската художничка Елоди Марз.

Характеристики

Управлявайте действията на главния герой в приключението с вашите избори.
Събирайте предмети, които да ви помогнат да оцелеете.
Опитайте се да опазите вашите показатели: живот и психика.
Водете вашите статистики и инвентар в Дневника на приключението.
Сблъскайте се с елемента на късмет в и се опитайте да го обърнете във ваша полза.
Отключете и се насладете на 8-те прекрасни илюстрации в галерията.