Прах и Сол

ПРАХ И СОЛ КНИГА-ИГРА

ПРАХ И СОЛ КНИГА-ИГРА
Прах и Сол - Трейлър

Снимки от играта

Какво е Прах и Сол?

Прах и Сол е книга-игра с тактически битки, в която ти си главният герой, предвождащ войските си в тъмен, средновековен фентъзи свят. Избираш кои локации да посетиш и с кого да създадеш съюзи. Наложи волята си чрез дипломация или груба сила.

История

Ще успееш ли да обединиш и водиш народите на Грешната земя през кървави битки и към победа? Ще отървеш ли света от потисниците му или сам ще се превърнеш в такъв? Достоен ли си да управляваш? Построй своя войска и изпълни клетвата си - да отмъстиш за смъртта на баща си като накараш Седемте Господари на Мрак да заплатят с главите си, независимо какво ти струва.

Геймплей

Играта се състои от текст, карта на света и тактически битки. На картата може да избираш до кои местности и градове да пътуваш. Текстът на твоята история се "пише" от теб чрез непрекъснатите избори, които трябва да правиш. Веднъж попаднал в битка, ще се пренесеш в походов сблъсък на тактическа карта. Всичко това е поднесено с живописните описания на автора на историята - Сикамор Брайт.

Характеристики

Историята е цар.

Богата и не-линейна история, която напомня на ролевата игра „Подземия и Дракони“ с привкус на битки. Ние бихме го описали като микс между книга-игра и RPG.

Тактически бойни полета.

Това не е табла, а истински симулатор на тактически битки. Изпратете своята лека пехота, бързите Безименни Вълци, през горите в тила на врага, докато тежко-бронираните ви, въоръжени с бойни чукове, Безименни Мечки печелят време.

Изборите ви имат тежест.

Разказът се разклонява спрямо вашите избори. Действията ви оформят света, в който се потапяте.

Развитие на персонажите.

Дали изборите ви са черни или бели? Ще доведат ли до по-добро бъдеще за Грешната земя или ще ви превърнат в поредния узурпатор?

Герои със запомнящите се индивидуалности.

Персонажите имат запомнящи се индивидуалности. Опитайте се да противостоите на изкусните и безскрупулни владетели на Грешната земя чрез интерактивни диалози.

Илюстрации, които вдъхват живот на историята.

Приближете камерата върху ръчно изрисуваната карта на света и се насладете на всеки детайл във всяка местност.

Без рестриктивна класова система.

Не избирате уменията или класа на героя си на сляпо. Вместо това изборите, които направите в началото, ще определят уменията, които персонажът ви ще научи.