Прах и Сол: Битката за Мрак

ПРАХ И СОЛ: БИТКАТА ЗА МРАК

ПРАХ И СОЛ: БИТКАТА ЗА МРАК
Геймплей Трейлър

Екранни Снимки

Каква е тази игра?

"Битката за Мрак" е интерактивен фентъзи разказ в мрачен средновековен свят. Въпреки че сюжетът е свързан с играта "Прах и сол", това заглавие може да се играе самостоятелно. Изследвайте забравени от бога тъмници, шумни таверни, сенчести улици др. Съберете сведения от заподозрени или ги хванете в лъжа, като използвате своята хитрост. Открийте истината в история пълна с измама.

История

Влез в кожата на лоялния Мандрейк, ефрейтор от Градската стража на Мрак! Заговорници подготвят коварна измяна, целяща да предаде огромния град в ръцете на бунтовника Непокор. Мандрейк ще се нуждае от много хитрост и кураж, за да предотврати падението на Мрак!

Геймплей

Богата и не-линейна история, която напомня на ролевата игра „Подземия и Дракони“. Действията ви оформят света, в който се потапяте. Играта се състои от текст и карта на града. На картата може да избираш до кои локации да пътуваш, а текстът на твоята история се "пише" от теб чрез непрекъснатите избори, които трябва да правиш. Всичко това е поднесено с живописните описания на автора на историята - Сикамор Брайт.

Характеристики

Кратка игра. (Ммежду 1 и 2 часа) с фокус върху сюжета.
Въпреки, че сюжетът е свързан с Прах и Сол, играта може да се играе като самостоятелно заглавие.
Историята е цар. Богата и не-линейна история, която напомня на ролевата игра "Подземия и Дракони". Бих го определил като микс между книга-игра и RPG.
Изборите ви имат тежест. Разказът се разклонява спрямо твоите избори. Действията ти оформят света, в който се потапяш.
Герои със запомнящите се индивидуалности. Ще се сблъскаш с интересни персонажи и потенциални заподозрени в град Мрак чрез интерактивни диалози.
Илюстрации, които вдъхват живот на историята. Приближи камерата върху ръчно изрисуваната карта на града и се наслади на всеки детайл във всяка локация.
Завладяваща музика. Потопи се в атмосферата на текста чрез саундтрака от датския композитор Майк Danheim Олсен.